Home

Denk jij ook vaak; ik wil niet op mijn 68ste pas met pensioen? Of besef je maar al te goed met hoeveel minder geld je zou kunnen leven en wat je hier allemaal mee zou kunnen doen? Maar hoe ga je slim om met dit geld en hoe bouw je hiermee aan je toekomst?

Zijn dit vragen die jou bezig houden? Dan ben je hier helemaal juist!

Een aantal jaren geleden stonden wij voor dezelfde vraagstukken. Allebei halverwege de twintig, met een gewone “huis-tuin-en-keuken” baan en net onze tweede grote verre reis gemaakt in minder dan een jaar tijd. Toen kwam het besef.. hoeveel geld hebben we in hemelsnaam uitgegeven en woow, hoe hebben we deze bedragen zo snel bij elkaar kunnen krijgen, zonder dit echt door te hebben?! Want in dat zelfde jaar hadden we ook nog nodig; een nieuwe laptop, eettafel, vloer, bed en droger. Oja en babyspullen, sinds kort zijn wij namelijk een gezin van drie. Maar wat als we het meeste van dat geld gewoon konden sparen? En zo kwamen al snel de eerste boeken over financiën. En nee, niet de boeken die zeggen dat je 1350 euro spaargeld op je rekening moet hebben voor noodgevallen, maar boeken over beleggen, meer van je geld maken, boeken vol inspiratie en werken aan je mindset.

Nu moet ik zeggen dat wij al niet van die mensen zijn die altijd maar drang hebben naar nieuwe kleding, dure spullen, een groot huis met een tuin of elk weekend uit eten willen gaan. Onze enige passie is reizen, iets wat we ook indammen. Als je op je 40ste met pensioen bent, kan je immers de hele wereld over reizen, wat een heerlijk idee!

In onze blog nemen we je mee op onze grootste reis… De reis naar financiele vrijheid! Hiernaast zullen we je ook voorzien van algemene informatie over:

  • beleggen
  • vastgoed
  • mindset
  • eerder met pensioen
  • manieren voor het creëren van extra geldstromen.

The best time to plant a tree was 20 years ago,
The second best time is now.

Je bent nooit te laat om te beginnen